Disclaimer

Algemene disclaimer

Alle informatie op de website van Veilig Voor Elkaar heeft een informatief karakter. Alhoewel Veilig Voor Elkaar getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Veilig Voor Elkaar niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Veilig Voor Elkaar accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Veilig Voor Elkaar voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Veilig Voor Elkaar.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Veilig Voor Elkaar zijn. Veilig Voor Elkaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Veilig Voor Elkaar behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.